facebook

Pyžamá a župany – aj nočná bielizeň môže byť zmyselná!

Pyžamá a župany – aj nočná bielizeň môže byť zmyselná!

Kvalita spánku je nesmierne dôležitá. Ak si chcete užiť svoje zdravie a pohodu postarajte sa o správnu dĺžku spánku a pohodlie v posteli. A keďže hovoríme o komforte, pozrime sa na nočnú bielizeň. Môžete kombinovať pohodlie a zmyselnosť v posteli? Samozrejme!

 

Oblečenie na noc, t.j. tričká, pyžamá a župany musia byť - a o tom nie sú najmenšie pochybnosti – predovšetkým pohodlné. Materiál by mal byť priedušný, nemal by vás nikde hrýzť alebo tlačiť. Nemusíte byť odsúdené na široké bavlnené nočné košele. Naopak! Moderná nočná bielizeň vám umožní vyzerať príťažlivo, nielen preto, aby ste potešili svojho partnera, ale predovšetkým pre svoju vlastnú pohodu bez narušenia spánku. Čo si teda vybrať? Tu je niekoľko tipov.

 

Pyžamy alebo nočné košele?

Výber medzi pyžamom a nočnou košeľou je ako výber medzi nohavicami a sukňou. Oba typy si nájdu svojich priaznivcov. Existujú ženy, ktoré si cenia slobodu a neobmedzený pohyb a častejšie si vyberajú košele. Iné preferujú trochu viac zakryť telo a obliekajú si dvojdielne pyžamo. Nič vám nebráni v tom aby ste nočnú bielizeň menili v závislosti od teploty, ročného obdobia alebo nálady. Nočná košeľa a pyžamá môžu byť rovnako očarujúce.

 

Pyžamá

Pokiaľ ide o pyžamá v chladnejšom období siahnite po tričkách s dlhým rukávom a nohaviciach. Dlhé, bavlnené nohavice môžete nahradiť krátkymi šortkami, ktoré sú najzmyselnejšie. Tieto šortky sú vhodné skôr na teplé dni. S čím ich najlepšie kombinovať? Šortky či nohavice môžete doplniť s akýmkoľvek tričkom. Pohodlie vám zabezpečí tričko s krátkym rukávom alebo tričko na ramienka.

 

A čo košele?

Pravdepodobne nemusíme presviedčať žiadnu dámu alebo pána o ich zmyselnosti. Zaujímavé môžu byť nielen zvodné čipkované modely, ale aj tie klasické. Sú veľmi pohodlné, vzdušné a preferujú ich hlavne ženy, ktoré sa rady cítia slobodne. Prelomte nudu v posteli so zvodnou sexy košieľkou!

 

Zmyselný župan? Satén, satén a opäť satén!

Satén pravdepodobne spájate predovšetkým s nočnými košeľami. Mierne lesklá a hodvábna hladká látka je nie len príjemná na nosenie, ale aj zmyselná. Zabaľte sa aj vy po prebudení, sprche či pred uložením do postele do príjemného županu.

S dobre vybranou a pohodlnou nočnou bielizňou budete mať spánok ako batoľa, preto si dajte záležať aké kúsky máte v šatníku.

Zanechať Odpoveď

* Názov:
* E-mail: (Nezverejnené)
   Webové stránky: (Adresa URL stránky shttp://)
* komentár:
Kód typu