facebook

Čo o vás prezradí farba spodnej bielizne

Čo o vás prezradí farba spodnej bielizne

Spodná bielizeň je jedinečnou súčasťou ženského šatníka, ktorý dopĺňa celkový štýl dámy. V súčasnosti je stále častejšie viac odhaľovaná pod oblečením, a preto je jej výber veľmi dôležitý. Čo vás teda vedie pri rozhodovaní?

 

Výber farby spodnej bielizne je často daný praktickými úvahami. Pri spodnej bielizni v niekoľkých základných farbách si môžete byť istá, že ho dokážete spojiť s akýmkoľvek oblečením. Medzi najobľúbenejšie farby bielizne patrí čierna, biela, červená, tmavomodrá a ružová. V poslednej dobe sa zvyšuje aj záujem o spodnú bielizeň v telovej farbe.

 

Rozhodnutia, ktoré robíte každý deň, sú do značnej miery ovplyvnené vašou osobnosťou. Dokonca aj zdanlivo nevýznamné preferencie, napríklad tie, ktoré sa týkajú výberu farby spodnej bielizne, môžu veľa povedať o našej povahe.

 

Pozrime sa, čo možno odvodiť z farby bielizne, ktorú nosíme najčastejšie.

 

Čierna - túto farbu podprsenky a nohavičiek volia vášnivé a praktické ženy. Zvyčajne dominujú vo vzťahu s partnerom. Neochotne prejavujú svoje slabosti a zdieľajú svoje emócie, dokonca aj so svojimi blízkymi. Nemožno im však poprieť ich ambície a vytrvalosť pri dosahovaní ich cieľov. Sú to typické individualistky, ktoré radi prejavujú nezávislosť.

 

Biela - ženy s jemnými rysmi si zvyčajne vyberajú bielu spodnú bielizeň. Sú si isté svojou ženskosťou a najdôležitejšie je pre nich láska a starostlivosť o inú osobu. Biele podprsenky či nohavičky si vyberajú najmä ženy, ktoré si potrpia na svoj zovňajšok.

 

Tmavomodrá - spodná bielizeň v odtieňoch modrej a tmavomodrej je vyberaná dámami, ktoré chcú vyniknúť. Individualita a nezávislosť sú pre nich veľmi dôležité, čo ukazujú prostredníctvom originálneho oblečenia.

 

Červená - je farba vášne, takže niet divu, že ženy, ktoré si v tomto odtieni vyberajú spodnú bielizeň, sú mimoriadne zmyselné. Dámy s touto farbou majú veľa energie, ktorou ochotne infikujú ostatných. A čo viac, sú si vedomé svojej krásy a sú schopné ju používať.

 

Ružová - ružová je spojená najmä s nevinnosťou a romantickou dušou. Dámy, ktoré uprednostňujú spodnú bielizeň v tomto odtieni, by chceli byť v centre pozornosti. Partneri im musia venovať veľkú pozornosť a stále ich zbožňovať.

 

Pri výbere spodnej bielizne je najdôležitejšie to, že sa zhoduje s vaším štýlom - potom sa v nej určite budete cítiť krásne a pohodlne. Pozrite si našu aktuálnu ponuku a vyberajte si kúsky, ktoré vás potešia!

Zanechať Odpoveď

* Názov:
* E-mail: (Nezverejnené)
   Webové stránky: (Adresa URL stránky shttp://)
* komentár:
Kód typu